top of page
Logo_Daikin-8_edited.jpg

Daikin maakt het u comfortabel

dakin 1.jpg
dakin 2.jpg
dakin 3.jpg

Daikin airconditioners zijn wereldwijd toonaangevend. Ze doen hun werk vrijwel onhoorbaar en extreem energiezuinig. De binnenunits zijn compact, duurzaam en fraai van materiaal, vorm en kleur. De Daikin airconditioner kan precies worden afgestemd op uw klimaatwensen in een bepaalde ruimte. Zo zorgt de Daikin airconditioner overal waar u wilt voor een aangenaam klimaat, met een temperatuur en luchtvochtigheid waar u zich prettig bij voelt.

Werking

Daikin airconditioners met warmtepomptechnologie onttrekken warmte aan de buitenlucht, zelfs bij koud weer en zijn extreem effectief bij het verwarmen van uw huis of appartement. Daikin airconditioners zijn fluisterstil en zijn voorzien van de modernste technieken om uw energierekening zo laag mogelijk te houden. Met een Daikin airconditioner komt 80% van de energie die gebruikt wordt om uw huis of appartement te verwarmen uit de buitenlucht, een gratis en oneindig duurzame grondstof! Tijdens koelen wordt dit principe in omgekeerde richting toegepast en wordt warmte aan de binnenruimte onttrokken en afgegeven aan de buitenlucht.

 

Hoge efficiëntie "Bluevolution"

Het creëren van een gezond klimaat bij u thuis, is meer als alleen comfort. Daikin airconditioners zijn goed voor uw portemonnee en goed voor het milieu. Het nieuwe koelmiddel R32 en de geoptimaliseerde compressoren zorgen ervoor dat u in uw comfortzone blijft. Het zeer lage energieverbruik van Daikin airconditioners betekent een lagere energierekening en een hoog energie-efficiëntie niveau.

 

Invertertechnologie

De invertertechnologie, ontwikkeld door Daikin, is een ware innovatie op het gebied van klimaatregeling. Het principe is eenvoudig: inverters regelen het toegevoerde vermogen op basis van de reële behoefte. Niet meer, niet minder. Deze technologie biedt twee concrete voordelen:

 

  • Comfort

De inverter zorgt voor nog meer comfort; door de snelle inschakeltijd wordt de gewenste temperatuur sneller bereikt. Vervolgens scant de inverter de ruimte voortdurend op kleine afwijkingen en regelt de ruimtetemperatuur binnen enkele seconden opnieuw op de gewenste temperatuur.

 

  • Energiezuinig

Dankzij de geïntegreerde inverter stemt het systeem zijn koel- of warmtecapaciteit continu af op de warmteproductie in de ruimte, de gemeten en de gewenste binnentemperatuur alsmede de grootte van de ruimte.

 

 

Zeer laag geluidsniveau

Met een geluidsniveau zo laag als 19dB werkt de Daikin airconditioner nagenoeg geruisloos en draagt bij aan een goede nachtrust.


Schone en comfortabele luchtstroom

Met een Daikin airconditioner realiseert u niet alleen een comfortabele maar ook schone luchtstroom. De binnenunit is namelijk uitgerust met een zogenaamd fotokatalytisch luchtzuiveringsfilter uit titaniumapatiet. Dit filter vangt microscopisch kleine deeltjes en stof uit de lucht op en absorbeert organische verontreinigingen zoals bacteriën en virussen. Denk hierbij aan de verspreiding van COVID-19. Daarnaast breekt het filter geuren af zoals van tabak en huisdieren.


Comfort

Met een Daikin airconditioner bent u verzekerd van een tochtvrije werking. Tijdens het koelen wordt de brede uitblaasliniaal horizontaal gezet om te voorkomen dat de koude luchtstroom rechtstreeks op personen wordt geblazen. Tijdens het verwarmen draait de uitblaasliniaal verticaal omlaag om de warme lucht onder in de ruimte te brengen.


Auto-swing

Het verticale auto-swingsysteem brengt de uitblaaslinialen automatisch omhoog en omlaag en zorgt voor een gelijkmatige lucht- en temperatuurverdeling in de ruimte.


Ontvochtigingsfunctie

Met de ontvochtigingsfunctie kunt u de vochtigheid in de ruimte verminderen zonder temperatuurschommelingen.

daikin-split-airco-ftxc35c-rxc-2038-nl-G.jpg
bottom of page