top of page
Logo_TCL-12_edited.jpg

Slimme Connectiviteit

Bedien de TCL airco met ingebouwde WiFi waar u ook bent, met de Intelligent AC app op uw smartphone. Deze app is verkrijgbaar in de App Store of Google Play Store.

tcl connect 1.jpg

R32 Koelmiddel

TCL gebruikt milieuvriendelijk R32 koelmiddel dat warmte efficiënt transporteert en minder bijdraagt aan de opwarming van de aarde.

R32.jpg

Mute mode

Tijdens mute mode werkt de TCL airco vrijwel geruisloos, zodat u zich volledig ontspannen op belangrijke zaken kunt concentreren.

mute.jpg

4-weg luchtstroming

De TCL airco is uitgevoerd met horizontaal en verticaal bewegende kleppen, die een optimale luchtstroming door de ruimte garanderen.

4weg.jpg

Digitaal display

De TCL airco heeft een ingebouwd digitaal display, waarop eventuele onregelmatigheden worden weergegeven voor snelle diagnose en eenvoudig onderhoud van het systeem.

dispoay.jpg

Slimme luchtstroming

Innovatief ontwerp zorgt ervoor dat koele lucht naar boven wordt gericht en warme lucht naar onder wordt gericht, om zo een zeer gelijkmatige luchtverdeling te garanderen.

nieuw.jpg

Invertertechnologie

Invertertechnologie ontworpen door TCL voor werking op een ultra lage frequentie, zorgt voor een energiebesparing tot wel 40%!

Inverer.jpg

Sleep Mode

Tijdens sleep mode wordt een zeer nauwkeurige temperatuurbuffer gehandhaafd, om zo een optimale nachtrust te creëren.

sleep.jpg

I Feel Technologie

De ingebouwde temperatuursensor in de TCL afstandsbediening zorgt voor een zeer nauwkeurige meting van de kamertemperatuur.

ifeel.jpg

Auto restart

Auto restart zorgt ervoor dat uw persoonlijke instellingen worden vastgelegd en zorgt dat de TCL airco zijn werking automatisch zal hervatten na een eventuele stroomstoring.

auto.jpg

Ideale luchtvochtigheid

De ideale luchtvochtigheid ligt tussen de 50% en 60%. De TCL airco richt zich op deze waarden voor gezondere lucht, betere hydratatie van de huid en gemakkelijker ademen.

lucht.jpg
bottom of page